5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Hayırseverlerden örnek davranış

İş adamları Necati Yağcı ve Zeynettin Elkatmış, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda Mardin'deki fakir ve muhtaç aileler için 40 ton bulgur pilavı gönderdi.

Hayırsever iş adamlarının Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla gönderdiği yardımlar, fakir ve muhtaç ailelerin babası olarak kabul edilen H. Yalçın Atilla aracılığı ile tek tek dağıtıldı.

Mardin Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı H. Yalçın Atilla, Ramazan ayı sebebiyle hayırsever vatandaşların göndermiş oldukları gıda yardımlarını fakir ve muhtaç ailelere ulaştırdıklarını belirterek, bugüne kadar yaklaşık 3 bin aileye yardım yapıldığını söyledi.

Ramazan ayı sebebiyle İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı Zeynettin Elkatmış tarafından 30 ton bulgur pilavı ve 300 adet gıda paketi gönderildiğini kaydeden Atilla, "Aynı şekilde iş adamı Münir Çağlar 300 paket, Necati Yağcı 15 ton bulgur ve 800 adet gıda paketi gönderdi. Biz de vakıf olarak daha önce tespit ettiğimiz yaklaşık 3 bin aileye tek tek dağıttık.

Bu tür yardımlar, fakir ve muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. İnşallah, hayırsever vatandaşların bu tür yardımları diğer iş adamlarına örnek olur. Bu mübarek ayda fakir ve muhtaçların yardımına koşmamız gerekir. Onların ihtiyaçlarını karşılamamız bizim görevimiz olmalı" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 17:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?