5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

İhtiyaç sahiplerine UYAD kumanyası

Mardin'in Midyat ilçesinde kurulu bulunan Umutla Yaşam Derneği (UYAD), ilçede bulunan yardıma muhtaç ailelere yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla kumanya dağıttı.

UYAD'ın geleneksel hale getirdiği her ay düzenli olarak yapılan yardımlar Ramazan ayının gelmesiyle daha da artırıldı.

Derneğin genel sekreteri Zeyni Bedir, her ay dul, yetim, fakir ve yardıma muhtaç insanlara çeşitli yardımlar yaptıklarını belirterek "Yardımı aralıksız sürdürüyoruz. Onbir ayın sultanı olan Ramazan ayının yaklaşması ile sosyalleşmenin, yardımlaşmanın ve kaynaşmanın olduğu bu mübarek ayda yardımlar daha bir anlam taşıyor. Amacımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamaktır" dedi.

Midyat da, dernek tarafından tespit edilen ve acil ihtiyacı olan yaklaşık 50 aileye, temel gıda maddesi olarak şeker, yağ, çay ve pirinçten oluşan gıda paketleri makbuz karşılığında teslim edildi. UYAD'ın yaptığı yardımlardan alan Hamdiye Yılmaz, çok mutlu olduğunu belirterek, dernek yetkililerine teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 13:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk İRAZ IP: 78.163.75.xxx Tarih : 20.08.2009 21:37:29

Değerli kardeşim zeyni BEDİR beyefendiyi kutlar gösterdiği bu duyarlılıktan dolayı teşekkür eder tüm midyat halkının katkılarını bekler saygılar sunarım.