8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

İngilizce kursiyerleri sertifikalarını aldı

MARDİN'DE İNGİLİZCE KURSİYERLERİ BELGELERİNİ ALDI

Mardin Belediyesi'nin de ortak olduğu, "Dinlerin Şehrinde Dünya Dili" projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda açılan İngilizce kursunu tamamlayan 30 kursiyere, sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Yay Grand Otel'de düzenlenen törene AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekim Şahkulubey, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin Vali Yardımcısı Oğuzhan Bingöl, Yerel Gündem 21 Sekreteri Aydın Saraçoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Yerel Gündem 21 Sekreteri Aydın Saraçoğlu açılış konuşmasında, bu projede emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyleyerek, "Bu kursu başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Çok önemli ve çok faydalı bir projeydi" dedi.

Kursiyerlere sertifikaları verildikten sonra, projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere plaket verildi. Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu plaketini AK Parti Milletvekili Gönül Bekim Şahkulubey'den aldı. Belediyenin Meclis Salonu'nda 10 ay boyunca 15'i erkek, 15'i kız olmak üzere toplam 30 öğrenciye İngilizce kursu verildi. Belediyenin de ortak olduğu "Dinlerin Şehrinde Dünya Dili" projesi, Mardin Valiliği koordinasyonunda Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında

finanse edildi.

MARDİN'DE İNGİLİZCE KURSİYERLERİ BELGELERİNİ ALDI
MARDİN'DE İNGİLİZCE KURSİYERLERİ BELGELERİNİ ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 12:04:02
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 18:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?