5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

İpekçi, aradığı mankeni buldu

Mardin'de moda ve tasarım okulu açarak, kadınlara moda tasarım ve dikiş kursu veren ünlü modacı Cemil İpekçi, bölgede manken arayışına girdi. İpekçi Mardin'de gördüğü Pelin Kaya adındaki genç kızı İstanbul'a götürüp eğiteceğini söyledi.

Mardin'de Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında 'Geleneksel Kıyafetler Cemil İpekçi Moda Tasarım Merkezi'ni açan ve yaklaşık 60 kadına moda, tasarım ve dikiş kursu veren ünlü modacı Cemil İpekçi, bölgede manken arayışına girdi.

Tanıştığı 19 yaşındaki Pelin Kaya'nın tarihi mekanlarda fotoğraflarını çektiren Cemil İpekçi, Kaya'nın fotoğraflarını Mardin'in tanıtımı için hazırlayacağı kitapta kullanacak.

DEFİLELERİNDE MANKENLİK YAPACAK
Mardin'de tanıştığı Pelin Kaya'yı çok beğendiğini söyleyen Cemil İpekçi, Pelin'i mankenlik konusunda eğitmek için İstanbul'a götüreceğini belirtti. Pelin'i çok güzel ve yetenekli bulduğunu ifade eden İpekçi, "Mardin'de çok güzel ve yetenekli bir manken buldum. Pelin çok yetenekli ve güzel bir kız. Önce İstanbul'a götürüp üç ay mankenlik konusunda eğiteceğiz. Geleceği parlak bir manken olacağına inanıyorum. Kendi defilelerimde manken olarak çıkaracağım. Bölgede çok güzel ve yetenekli kızlar var. Bunları keşfetmek lazım" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 19:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümran acabey IP: 88.229.109.xxx Tarih : 24.10.2010 21:37:26

bende manken olmak istiyorum ama ize ulaşamıyorum