5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

İş adamları yemekte buluştu

TÜRK VE IRAKLI İŞ ADAMLARI YEMEKTE BULUŞTU

Mardin'de çok sayıda Türk ve Iraklı işadamı akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yay Grand Otel'de düzenlenen yemekte konuşma yapan Vali Yardımcısı Ferhat Özen, "Irak ile çok eskiden var olan kardeşliğimizin devam etmesi hususunda atılması gereken adımlar neyse bu adımları atmalıyız. Hem ticari hem de insani görevlerimizi yerine getireceğiz. Ticaret alanında iş adamlarımızın bu konuda hassas davranmaları ve iş hacmini yükseltmelerini temenni ediyorum" dedi.

Irak Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Vekili Naif Hıdır Hasan ise, "Türkiye ile kardeşliğimizi daha ileri götürmek ve bu acıdan iş hacmini yükseltmek için Türk iş adamlarının özellikle ırakta daha çok yatırım yapmasını bekliyoruz. İnşallah Türk işadamları ile daha verimli çalışmalarda bulunuruz" diye konuştu.

Mardin Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşı da, "Iraklı işadamları Mardinli iş adamlarıyla yemekte buluşturmaktan mutluyuz. Bu sebebiyetle birkaç iş görüşmesi yapıyoruz. Irak'la ileri dönük bir ticaret sahası oluşturmayı amaçladık bu nedenle hem Türk hem de Iraklı iş adamlarını bir araya getirdik" şeklinde konuştu.

Iraklı iş adamları yarın organize sanayi bölgesini gezdikten sonra Mersin'deki tarım konferansına katılmak üzere Mardin'den ayrılacaklar.

TÜRK VE IRAKLI İŞ ADAMLARI YEMEKTE BULUŞTU
TÜRK VE IRAKLI İŞ ADAMLARI YEMEKTE BULUŞTU
TÜRK VE IRAKLI İŞ ADAMLARI YEMEKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 21:12:03
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 11:26:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?