5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

İş adamlarından araç yardımı

Mardin'in Midyat İlçe Belediyesi'ne, iş adamları tarafından 3 adet araç hibe edildi. 

Belediye binası önünde teslim alınan son model "Fort Connect" marka araçlar, kurban kesimiyle hizmete sunuldu. Araçlardan 2 tanesi zabıta amirliği hizmetine verilirken, 1 tanesi de belediyenin genel hizmetlerine tahsis edildi. Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, belediyenin araç parkını her geçen gün genişlettiklerini söyleyerek, "Göreve geldiğimiz günden beri, kısıtlı imkanlarımıza rağmen her geçen gün araç parkımızı genişletiyoruz.

Araç parkımıza iş, temizlik ve fen işlerinde kullanılmak üzere çok sayıda araç kazandırdık. Amacımız, Midyat İlçesi'ni daha güzel, modern ve yaşanılabilir kent haline getirmektir. İlçemiz artık kabuğunu kırıp dünya kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Yerli ve yabancı turistlerin gözde merkezi olan kentimize bu araçları hibe eden Midyatlı iş adamlarımıza teşekkür ederim" dedi. 

Araçların tesliminden sonra kesilen kurbanlar, belediyede çalışan işçilere dağıtıldı. Hibe edilen araçlar, daha sonra törenle ilgili birim amirliklerine teslim edildi. Belediyenin bu araçlarla birlikte yaklaşık 40 araca sahip olduğu belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 12:59:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?