3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

İşadamlarından hastaneye destek

Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Özden tarafından hastanenin Avrupa standartlarında sağlık hizmeti verebilmesi için başlatılan kampanyaya hayırsever işadamlarından gelen destekler devam ediyor. 

Geçen ay eşi hastanede doğum yapan Babaoğlu İletişim Firması'ndan Murat Babaoğlu ve Hamit Çetiz tarafından hastaneye yapılan yardımlar dolayısıyla başhekimin odasında mini bir tören düzenlendi. Yapılan yardımlardan dolayı her iki hayırsever işadamına plaket veren Başhekim Özden, hastanelerinin hayırsever kişi ve kuruluşlar sayesinde modern bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi. 

Hastanelerinin yapılan çalışmalarla Avrupa standartlarına ulaştığını kaydeden Dr. Özden, hoşgörü ve yardımlaşmanın en üst düzeyde olduğu Mardin'de hayırsever vatandaşların "devlet-millet el ele" anlayışıyla yaptıkları yardımlar sayesinde özel hastanelerle rekabet içinde olduklarını söyledi. Başhekim Özden, "Murat Babaoğlu, 2. katta yeni dizayn edilen hasta bekleme salonu tefrişatına yardımcı olarak klima ve plazma TV yardımında bulundu. Ayrıca Çetiz ailesi tarafından rahmetli Hamit Çetiz adına bir özel oda döşeme teklifi sevinçle karşılandı. Bunun üzerine duvar boyası, perde, klima, televizyon, buzdolabı ve diğer mefruşatlar dahil olmak üzere bir odamız kendileri tarafından düzenlendi. Hemşire odamıza 1 adet TV kendileri tarafından hediye edildi. Hastanenin iç mekanını daha ferah ve modem hale getirmek adına asma tavan döşenmesiyle ilgili çalışmalar son aşamaya geldi. Bundan sonraki aşamamız, hastane içi ve dış mekanın boyanmasıdır. Mardinli hayırsever vatandaşları katkı yapmak üzere hastanemize davet ediyorum" dedi. 

Bebeklerin dünyaya geldiği bu hastanenin çok önemli olduğuna inandığını ifade eden Uz. Dr. Özden, "Bizden kaynaklanan hatalar, toplumun özürlü ve sıkıntılı insanlarla dolmasına neden olacaktır. Bu sebeple, işimizi sıkı tutuyoruz. Mükemmel bir doğum salonu yaptık. Anne karnındaki bebeğin durumunu test eden ultrason ve bebeğin kalp atışını bile takip eden cihazlar mevcut. Doğum salonu, her türlü konfor düşünülerek döşendi. Amacımız, herkesin rağbet gösterdiği bir hastaneye zengin kesimi de çekmektir. Bu sebeple bütün servis ve personelimizle, özel hastanelerle rekabet edecek kapasitede kaliteli hizmet vermeye başladık" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 15:15:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?