26
Nisan
2024
Cuma
MARDİN

İşçilerden halaylı kutlama

Mardin Belediyesi’nin 25 yıldır biriken 27 milyon liralık işçi alacaklarını hafta başında dağıtan AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, bugün uçakla Ankara dönüşünde hava alanında büyük bir sürprizle karşılandı.

Maaşlarını tam ve 25 yıllık biriken alacakların tamamını alan işçiler, hava alanında karşıladıkları Başkan Ayanoğlu’na büyük sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Ayanoğlu’na oluşturdukları konvoyla eşlik eden işçiler, sevgi gösterilerini belediye önünde de sürdürdü. Burada kesilen kurbanlarla karşılanan Ayanoğlu, işçilerin davul-zurna eşliğinde çektiği halaya eşlik etti.

Başkan Ayanoğlu yaptığı konuşmada, seçim öncesi halka verdikleri vaatlerin yüzde 80’ini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Biz 2009 yılında yola çıkarken bu şehrin önemli problemlerini çözme noktasında üzerimize ağır bir yük aldığımızı söyledik.

Gün geldi dürüstlük anlayışımız sorgulandı, belden aşağı vurdular. Otogarı, hayvan barınağını, mezbahaneyi biz yapıyoruz. 500 bin metrekare parke taşını biz döşüyoruz. 200 kilometre uzunluğunda altyapı için hazırlıklara başladık.

Belediyede çalışan işçi kardeşlerimizin probleminin çözümü için 3.5 yıldır uğraşıyoruz. Başbakanımız, İçişleri Bakanımız, Mardin Milletvekilleri ve AK Parti teşkilatının bu konuda ciddi emeği geçti. Dava açan kardeşlerimiz hariç, hemen hemen belediyede çalışan bütün kardeşlerim, hakkını, hukukunu almış durumda. Dava açan kardeşlerimize de sesleniyorum.

Biz sizin karşınızda olan insanlar değiliz, gelin uzlaşalım. Sizin de alacağınızı ödeyelim. Biz alacakların ödenmesinden kaçınmıyoruz" dedi.

..
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2013 Cuma 09:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?