5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

İşyerinde kombine kart uygulaması başlattı

Kızıltepe ilçesindeki bir işletmeci, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı örnek alarak, işyeri kafede kombine kart uygulaması başlattı. Kafe işletmecisi Osman Kakız, "Aziz Yıldırım, kombine bilet satışını arttırabilmek için her sezon dünyaca ünlü transferler gerçekleştiriyor. Biz de bu uygulamayı kendimize örnek aldık" dedi.


Kızıltepe ilçesinde Kızıltepe Gençlik Kafe işletmecisi Osman Kakız, bir ilke imza atarak iş yerinde kombine kart uygulaması başlattı.

"Cafe Kombine" ismi verdiği uygulamaya Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ilham kaynağı olduğunu söyleyen Osman Kakız, "Kendimize has bastırdığımız kombine kartlarını 75 YTL karşılığında satmaya başladık. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, taraftar kombine satışlarında elde ettiği başarıyı örnek aldık. Aziz Yıldırım, kombine bilet satışını arttırabilmek için her sezon dünyaca ünlü transferler gerçekleştiriyor. Biz de bu uygulamayı kendimize örnek aldık. Yeni sezon öncesi mekanımızı yeniden düzenleyip genişlettik. Başlattığımız yeni çalışma cazip olduğu için sporsever müşterilerimizden büyük ilgi gördü. İki günlük çalışmada 50 adet kombine kart satışına ulaştık. Bu uygulama bütün meslektaşlarımıza da ilham olacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 12:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?