7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Kaymakamdan başarıya ödül

MİDYAT KAYMAKAMI AKKAYA'DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Mardin'in Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya, bilgi yarışmasında il birincisi olan öğrencilere birer dizüstü bilgisayar hediye etti.

Aziz Önen Lisesi'nin başarılı öğrencilerini makamında kabul eden Kaymakam Fatih Akkaya, öğrencilere başarılarından dolayı birer dizüstü bilgisayar hediye etti. Akkaya, başarılı öğrencilerin her zaman arkasında olduklarını belirterek, "Bu tür başarılar hepimizi gururlandırmaktadır. Başarıyı ödüllendirmek, Midyat ve Mardin'deki eğitim çıtasını yükseltmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Bölgedeki tüm sorunların çözümü eğitimde yatmaktadır. Başarılarından ötürü öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz ile okul idarecilerimize de teşekkür ediyor, bundan sonra da aynı başarıları elde etmelerini temenni ediyorum. Çalışkan ve azimli öğrencilerimize her zaman destek olacağız. Çünkü gençler bizim geleceğimizdir" dedi.

Aziz Önen Lisesi Müdürü Şehmus Tunç, "Öğrencilerimizi bilgi yarışmasında bizleri gururlandırarak birinciliği elde etiklerinden dolayı kutlarım. Okul olarak bu tür etkinliklere çok değer vermekteyiz. Çocuklarımızın alan bilgilerine göre her türlü etkinliğe katılmasını istiyoruz. Gençlerimiz, geleceğin aydın insanları olacaklardır" şeklinde konuştu.

Aileler ise, öğrencilerin başarısı kadar, bu başarıya duyarlılık gösterilmesinden duydukları memnuniyeti de ifade ederek, desteklerinden dolayı da Kaymakam Akkaya ve Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri'ye teşekkür ettiklerini belirtti.

Ziyarette Adil Uludağ, Muhammed Faris Aksu ve Ömer Faruk Şahin'den oluşan öğrencilere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri, Okul Müdürü Şehmus Tunç ve edebiyat öğretmeni Abdurrahim Çelik eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaöğretim okulları arası bilgi yarışmasında Midyat Aziz Önen Lisesi birinci olmuştu. Yarışmada Kızıltepe Mezopotamya Lisesi ikinci, Derik Lisesi de üçüncülüğü kazanmıştı.

MİDYAT KAYMAKAMI AKKAYA'DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 12:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?