7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Kaymakamlıktan öğrencilere burs

Midyat Kaymakamı İsmail Karadaş, 2007-2008 eğitim-öğretim sezonunun ilk döneminde 320 üniversite öğrencisine burs vererek öğrencilerin eğitimine maddi katkı sağlandığını belirtti.

Midyat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezi ile belde ve köylerinde, maddi imkanlarının yetersiz olduğunu belgeleyen ve müracaat eden öğrencilere 200 YTL burs veriliyor. Kaymakam İsmail Karadaş, "Vakfımızın imkanları ölçüsünde maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine karşılıksız burs veriyoruz. SYDV imkanlarını eğitim öğrenim için seferber ediyoruz. Bölgemizin eğitim açığını kapatmak için öğrencilerimize ve ailelerine maddi açıdan destek vereceyiz.

Yeter ki öğrencilerimiz devletine milletine faydalı birer birey olsunlar. Maddi sorunlar nedeniyle okuyamayan üniversite öğrencilerimize biraz maddi destek sağlamak istiyoruz. Üniversiteyi kazanan ve maddi sıkıntı çeken öğrencilerimize vakfımızın imkanları ölçüsünde devamlı destek olacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 15:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yavuz ertuğrul IP: 78.188.62.xxx Tarih : 5.03.2008 21:02:27

Sayın kaymakama öncelikle ilçemize geldiği için hoşgeldin demek isterdim ama kusura bakmasın içmden gelmiyor çünkü bu kadar adaletsiz dağıtıldığı daha önce MİDYATIMIZDA GÖRÜLMEDİ. Kendim için demiyorum ama öyle arkadaşlarım var ki sadece kaymakamlığımızın bursuna bakıyorlardı ve onlara verilmeyen burs aylık geliri midyat mardin ve hatta madrid ten yüksek kişilere verildi yazık bunca insana bu gençlik üniversite okuyor bay editör ister yayımla ister yayımlama ama bu bir vefasızlıktır bu kul hakkına girmektir...