7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Kılıçlar, Eskişehir’e atandı

Mardin Valisi Sayın Mehmet Kılıçlarİçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan, Bakanlar Kurulu’nun imzasından sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayladığı ve Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararnamesine göre 12 vali merkeze alınırken, Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar Eskişehir valiliğine, İstanbul Avcılar Kaymakamı Hasan Duruer ise Mardin valiliğine atandı.

1959 Yozgat doğumlu olan Hasan Duruer, ilk ve orta öğrenimini Yozgat'ta yaptı. 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Avukatlık stajından sonra 9 ay SSK da avukatlık yaptı. 1984 yılında Kaymakamlığa girişi ile Balıkesir Burhaniye Kaymakam Vekilliği, Sivas-Kangal ve Diyarbakır-Çelmik Kaymakamlığı, Şanlıurfa Vali Yardımcılığı, Bursa-Karacabey Kaymakamlığı, Sapanca Kaymakamlığı 09/11/2005 tarihinden itibaren Avcılar Kaymakamlığı yapan Hasan Duruer evli ve 2 çocuk babasıdır. 

İstanbul Avcılar Kaymakamı Sayın Hasan DuruerÖte yandan kararnameye göre Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Erzincan Valisi Ali Güngör, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Rize Valisi Kasım Esen, Sinop Valisi Zeki Şanal, Aksaray Valisi Sebati Buyuran, Bartın Valisi İsa Küçük, Yalova Valisi Doç. Dr. Yusuf Erbay, Kilis Valisi Nevzat Turhan merkeze alındı.

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 10:48:46
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 14:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?