8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Kızıltepe'de bilardo turnuvası

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen ve büyük bir katılımın sağlandığı bilardo turnuvası sona erdi.


Kızıltepe Gençlik Kafe ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve 10 gün süren turnuvaya başta Mardin'den olmak üzere çevre il ve ilçelerden birçok bilardo oyuncusu katıldı. Geleneksel hale getirilecek olan '1. Üç Bant, Üç Top Bilardo Turnuvası' final karşılaşmasını, 4. Hudut Alayı Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Mehmet Karadayı ve çok sayıda vatandaş izledi. Final maçında rakibi Serhat Özen'i 15 sayılık setlerle 2-0 ile geçmeyi başaran Ramazan Sessiz turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva sonunda katılımcıları ve dereceye girenleri tek tek kutlayarak tebrik eden Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav, amaçlarının sporu ve sporcuyu teşvik etmek olduğunu belirterek, "İlçemizdeki sportif etkinliklere katkıda bulunmak ve gençlere heyecan yaşatmak için turnuvayı bu yıl ilk kez düzenlendik. Katılımcılarımız turnuva boyunca centilmenliği elden bırakmadı. Kazanan da kaybeden de birbirini alkışladı. Zira bu spor bir beyin sporudur. Bu masa etrafında ıstaka tutup beyin jimnastiği yapan bütün sporcularımızı
bir kez daha huzurunuzda kutluyorum. Bundan sonra düzenleyeceğimiz turnuvalar daha coşkulu daha kapsamlı olacaktır" dedi.

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 13:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?