26
Nisan
2024
Cuma
MARDİN

Kızıltepe'de çifte cinayet!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde biri kadın, iki kişi tabanca ile öldürülürken, cinayeti işleyen zanlı polise teslim oldu.

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi Mardin Caddesi'nde meydana gelen olayda, katil zanlısı kız kardeşini istemeye gelen ve nişanlanan damat adayı ile kendi ablasını henüz tespit edilemeyen bir nedenle tabanca ile öldürdü.

Zanlı olaydan sonra polise teslim olarak cinayeti itiraf etti. İddialara göre, İzmir’de ikamet eden ve kız tarafı ile akrabalık bağı bulunan Celal Özgün (53), Gülcan Zengün’in (33) babasının evine gelerek kızı babasından kendisine istediği ve kızın babası tarafından isteğinin kabul edilerek kızını Özgün’e verdiği belirtildi. Ancak gelinin erkek kardeşi M.Z.’nin (25) bu evliliğe karşı çıktığı belirlendi. İnşaat işçisi olan M.Z., babasının rızası ile Gülcan Zengün ile nişanlanıp, yüzük taktıktan sonra İzmir’e dönmeye çalışan Celal Özgün ile ablası Gülcan Zengin'i tabanca ile öldürdü.

Katil zanlısının cinayetten sonra polise giderek teslim olduğu belirtilirken, zanlı savcılık tarafından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Mardin E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.  

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2013 Çarşamba 12:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?