5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Kızıltepeliler dayanışma gecesinde

Merkezi Ankara'da bulunan Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Dayanışma Kültür Derneği`nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği dayanışma gecesi kutlama gecesine dönüştü.

Ankara Sıhhiye'de bulunan 5 yıldızlı Büyük Sürmeli Oteli'nde düzenlenen muhteşem gecede Ankara'da ikamet eden kalabalık bir davetli topluluğu bir araya gelip hasret giderdi. Sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı gecede siyaset, iş dünyası ve bürokrasinin önemli isimleri bir araya geldi.

AK Parti Mardin Milletvekilleri Mehmet Halit Demir, Gönül Bekin Şahkulubey, Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ve Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Mardin eski Milletvekili Ömer Ertaş gibi siyasilerin yanı sıra Danıştay 11. Daire Başkanı Ahmet Hamdi Ünal, Mardin eski Valisi ve Danıştay Üyesi M. Temel Koçaklar'ın da aralarında bulunduğu birçok tanınmış sima gecede hazır bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 14:38:09
Güncelleme :16 Nisan 2009 Perşembe 14:40:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A.Hamit TAŞ. IP: 88.254.88.xxx Tarih : 19.04.2009 14:08:04

fotoğrafa bakınca dikkatımı çeken şahsiyetlerin göbek dansı ile gece şenlendirdikleri görülmektedir.soruyorum;"kızıltepenın kültüründe Ankara havası ile göbek atma  oyunu  varmı?.yinede maşşallah diyelim.