7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Komutanlığın futbol turnuvası

Kızıltepe İlçe Garnizon Komutanlığı'nda düzenlenen Bahar Kupası Futbol Turnuvası tamamlandı.

Kızıltepe'de bulunan 4. Hudut Alayı Komutanlığı'nca İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ve Kızıltepe Kaymakamlığı'nın katkılarıyla düzenlenen ve okul takımlarının iştirak ettiği futbol turnuvası oynanan final maçıyla tamamlandı. Final maçında Kızıltepe Lisesi'ni 5-2 yenen Atatürk Lisesi şampiyon oldu.

Asker-vatandaş dayanışmasının en güzel örneklerinin sergilendiği futbol turnuvası Garnizon Komutanlığı koordinatörlüğünde Alay Futbol sahasında gerçekleşti.

'Gençler', 'Yıldızlar' ve 'Minikler' olmak üzere üç ayrı kategoride tertip edilen müsabakalarda; hayatlarında ilk kez çim zeminde top oynama imkanı bulan Kızıltepeli öğrencilerin, kendilerine bu imkanı sunan 4. Hudut Alayı Komutanı Kurmay Albay Mehmet Karadayı ve emrindeki bütün askeri personele sık sık minnettar olduklarını dile getirmeleri dikkat çekti. Final müsabakalarını Kızıltepe Kaymakamı Fecri Fikret Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Siraç Atay ile birlikte izleyen Garnizon Komutanı Mehmet Karadayı, Kızıltepe'de Garnizon bünyesinde yapılan turnuvanın başarıyla tamamlanmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Düzenlediğimiz turnuvada Kızıltepe'de ilk kez çim zeminde top oynayan genç arkadaşlarımız çoğunluktaydı. Bizler asker olarak her zaman gençlerimize buna benzer imkanları sunmaya hazırız. Bugün olduğu gibi, bundan sonraki dönemlerde de benzer sosyal ve sportif etkinliklere katkı sunmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaymakam Fecri Fikret Çelik ise, "İlçemiz gençlerine askeri birlik kapısını açarak asker-vatandaş dayanışmasının en güzel örneğini gösteren başta Alay Komutanımız olmak üzere emrindeki bütün askerleri kutluyorum. Komutanımız sadece bu etkinliği yapmakla kalmadı. Gençlerimiz için yeni spor alanlarının oluşturulması için yoğun bir çabanın içine girmiştir. Nihayetinde bu turnuva çok başarılı geçmiştir. Turnuvada kaybeden olmamış, herkes kazanmış, herkes şampiyon olmuştur" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 18:25:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?