7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Kuran kursu öğrencilerine kitap

Midyat ilçesindeki Kur'an-ı Kerim kurslarında eğitim gören çocuklara 'Örnek İnsan Hazreti Muhammet' isimli kitap armağan edildi.

İstanbul'da yaşayan Hüseyin Durmaz isimli hayırsever bir vatandaş tarafından gönderilen 500 adet 'Örnek İnsan Hazreti Muhammet' isimli kitap Midyat merkezi ve köylerinde bulunan camilerde Kur'an-ı Kerim kurslarına devam eden öğrencilere hediye edildi. Hayırsever iş adamı Durmaz adına, kitapları teslim eden Yunus Emre Mahallesi Muhtar Azası Fikret Akçay, yapılan hayırlardan dolayı iş adamına teşekkür ederek, "İstanbul'dan bizi arayıp bu yardımı yapmak istediklerini belirttiler. Biz de bu hayırlı işe talip olduk. Daha önce de Kuran-ı Kerim Türkçe açıklamalı meali göndermişlerdi.

Gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan alı koymak, onlara kitap okuma alışkanlığı edindirmek için gayretleri bizi sevindirdi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet'in örnek hayatını, insan sevgisini, ahlakını çocukların ve gençlerin de öğrenmeleri için bu kitapları gönderenlerden Allah razı olsun. Biz de bu kitapların dağıtımına yardımcı olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 09:34:04
Güncelleme :17 Haziran 2008 Salı 12:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?