5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

'Ligin ikinci yarısına hazırız'

Türk Telekom Lig A takımlarından Mardinspor, ikinci yarı alt sıralardan hızla kurtulmayı hedefliyor. 

Lig A'da ilk yarıyı 15 puanla 16. sırada tamamlayan Mardinspor, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp alt sıralardan hızla kurtulmayı istiyor. 

Teknik Direktör Feyyaz Uçar, Antalya kampının çok yararlı geçtiğini ve bu dönemde takımı yakından tanıma fırsatı yakaladığını belirterek "Kaliteli oyunculara sahibiz. Ligin ikinci yarısına iyi başlayacağımıza inanıyorum. Antalya'da oynadığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi giderdik. Futbolcularımız arasında uyum sorununu da çözdük. Artık ligin ikinci yarısına hazırız" dedi. 

İyi oyuncular transfer ettiklerini ve takıma katılan yeni oyunculardan çok umutlu olduğunu anlatan Uçar, "Az ama öz transfer yaptık. Mardinspor'a yararlı olacak futbolcuları kadromuza kattık. Transfer olsun diye oyuncu almadık. Bu nedenle yeni transferlerden çok önemli başarılar bekliyoruz" diye konuştu. 

Futbol Şubesi Sorumlusu Mehmet Nur Çelik de, ligin ikinci yarısında herkesin desteğini beklediklerini belirterek, "Artık dönülmez bir yola giriyoruz. Bu yolda başarılı olmamız gerekiyor. Arzulanan başarıya ulaşmamız için de herkesin desteğini görmek istiyoruz. Mardinspor'un ligde başarılı olması için tüm taraftarların tek yumruk olması gerekiyor. Bunun için ligin ikinci yarısında tüm Mardinsporluların takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz" dedi. 

Antalya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatan Çelik, şöyle konuştu: "Taraftarlarımız ikinci yarıda çok farklı bir Mardinspor izleyecek ve keyif alacaktır. Hazırlık maçlarında oynadığımız futbolla rakiplerimize gözdağı verdiğimiz inancındayım. Yeni transferlerimiz Evren, Mutlu, Ercan, Mustafa Yalçınkaya ve gurbetçi futbolcu Fırat ile kadromuzu güçlendirdik." 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2007 Çarşamba 11:01:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?