2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Listeye giremeyenlerden destek

AK PARTİ MARDİN ADAY ADAYLARINDAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA TAM DESTEK

Mardin'de 24. dönem milletvekilliği için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) aday adayı olanlar, listeye girememelerine rağmen AK Parti milletvekili adaylarından desteklerini esirgemiyor.

Başta Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu olmak üzere, listeye girmemesine rağmen AK Parti'ye destek veren aday adayları, adaylara desteklerinin devam edeceğini belirterek her konuda onların yanında olacaklarını belirtti. Tarım Bakanlığı Personel Genel Müdürü emeklisi ve Başbakanlık Daire Başkanı emeklisi Mardin'den AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Ziya Badur, "Mardin'den AK Parti'den aday adayı olduk, aday listesine giremedik, ancak biz halen AK Partiliyiz ve AK Parti'yi destekliyoruz.

Bölgemiz refahı için barış ve kardeşlik için Türkiye'nin geleceği için alternatifsiz Ak Parti'ye destek veriyorum. Mardin'de AK Parti'den aday adayı olan bütün adaylarında desteğinin devam etmesini bekliyorum" dedi.

Mardin Özgür Eğitim-Sen İl Başkanı Mehmet Yıldız ise, "Bizler aday adayı olduk ancak listeye giremedik. Mardin'in eğitim sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Eğitim sorunlarının çözümü için Edip Demirdağ kardeşimize sorunlarımız ilettik. Kendisine siyaset alanında başarılar diledik" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2011 Salı 15:27:03
Güncelleme :30 Mayıs 2011 Pazartesi 18:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarafsız IP: 88.229.109.xxx Tarih : 1.06.2011 18:07:13

valla ben aday adayı olsaydım ve bana verilmeseydi ben desteklemezdim akp yi niye çünkü mardin halkından 140 kişi aday adayı oldu ve hiç birisine verilmedi ve ben a rahiim akdağ yerinde olsaydım istifa ederdim bu dönem zor alır sonraki dönemlerdede adaylık verilmez neden muammer güler açıklama yapan yok yok mardinde adammı kalmadı muammer beye ve bayan hanıma veriliyor nerde adalet hani adalet kalkınma partisiydi neresinde var böyle adalet