7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Mardin polisinden anlamlı yardım

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, ildeki ilköğretim okullarını gezerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Havaalanı Şube Müdürü Cengiz Çakıltepe başkanlığında okulları tek tek gezen polisler, yanlarında getirdikleri kırtasiye ve giyim malzemelerinden oluşan hediye paketlerini minik öğrencilere dağıttı.

Abdulhamit İncioğlu İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrencilere hediye dağıtan Cengiz Çakıltepe, amaçlarının toplum ve polis dayanışmasını sağlamlaştırmak olduğunu söyledi. Halkla sadece kuruluş yıldönümü etkinliklerinde değil, yılın 365 günü bire bir hizmet ilişkisi içinde olduklarını belirten Çakıltepe, "Toplum ve polis dayanışmasını sağlamak için ilköğretim öğrencileri ile lise ve üniversite öğrencilerine konferanslar verdik. Bunlar, gençlerimizin polise bakış açısını öğrenme, beklentilerini alma ve onlara faaliyetlerimizi yakından tanıtma adına son derece yararlı faaliyetler oldu. Teşkilatımızın faaliyetleri 365 gün vatandaşlarımızla bire bir hizmet alışverişi içinde devam etmektedir. Bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Onlar, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz.

Çocuklarımız polis amcalarını, polis ablalarını, polis teyzelerini seviyorlar ama inanıyoruz ki, bizi daha yakından tanıdıktan sonra daha fazla seveceklerdir. Çocuklarımız polislere her zaman yardımcı olsun, polisin korkutan değil, koruyan olduğunu bilsinler. Çocuklar, anne ve babalarınızın sizi korkutmak için, 'Polis amcanıza söylerim, polis amcanızı çağırırım' gibi uyarılarına kulak asmayın. Anne ve babalar, 'Polis amcalarımız, polis ablalarımız korkutan değil, bizleri koruyandır' diye onları ikaz edip, uyarın" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 13:36:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarık sesli IP: 85.98.3.xxx Tarih : 30.03.2008 22:03:49

Bunca işlerinin yanında bu işlere de vakit buluyorlar. Ve halkla beraber olmaya çalışıyorlarsa, halka düşen de onlara yardımcı olmaktır. Bravu polisimize.