2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Mardin protokolünden taziye ziyareti

MARDİN PROTOKOLÜNDEN TAZİYE ZİYARETİ

Mardin İl Protokolü, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen 11 vatandaşın Mazıdağı'ndaki ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 11 vatandaşın Mazıdağı'ndaki ailelerine başsağlığı ve taziye dileklerinde bulunmak üzere Vali Yardımcısı Oğuzhan Bingöl, Mazıdağı Kaymakamı Serdar Kaya, İl Müftüsü Mehmet Kızılkaya, İl ve İlçe Protokolü Karaalanı, Gürgöze ve Ömürlü köylerine ayrı ayrı giderek ailelerin sorunlarını dinleyip tesellide bulundu. Her taziyede ayrı ayrı dua okuyan İl Müftüsü Mehmet Kızılkaya, "Okumuş olduğum ayeti kerim de her canlı ölümü

tadacaktır. Biz insanlar dünyaya geldiğimizde aileler sevinir, süregelen hayat sonunda göç etme zamanımız olduğunda bu sefer çevremiz deki insanlar üzüntüye kapılacaktır. İnsan öldükten sonra yanındaki ameli ile gider. Biz de dünya hayatında iken bunun bilincinde olup ona göre davranmalıyız. Vefat eden arkadaşlarımız inşallah sağlam amellerle gidip cennetten bir bahçeye yerleşirler. Mekanları cennet olsun" diyerek ailelere tesellide bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2011 Pazar 17:37:02
Güncelleme :30 Ocak 2011 Pazar 18:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?