8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Mardin yeşil alana doyacak

MARDİN'DE ÜÇÜNCÜ PARKIN YAPIMINA BAŞLANDI

Mardin Belediyesi park sıkıntısını ortadan kaldırmak için Yeniyol'da üçüncü parkın yapımına başladı.

Daha önce Karayolları ve 13 Mart Mahallesi'nde park yapım çalışması başlatan Mardin Belediyesi şimdi de Yeniyol'da üçüncü parkın yapımına başladı.

Yıkılan eski sağlık ocağı arsasında yapımına başlanan parkın Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, yeşil alan ve park fakiri Mardin'e bu yıl içerisinde altı adet park kazandıracaklarını söyleyerek, "Üç parkın yapımına başladık. Diğer üç park için de çalışma başlatacağız. Altı park tamamlandığında Mardin yeşil alana doyacak" dedi.

2 bin 500 metrekare alanı kaplayacak olan park kentin en büyük parkı olma özelliğini taşıyacak. İlk defa bu büyüklükte parkların yapıldığına dikkat çeken Başkan Ayanoğlu, "Yaptırdığımız ankette halkımızın en çok park talep ettiğini gördük. Biz de halkımızın bu taleplerini karşılıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Ayanoğlu Yeniyol'da yapılacak parkın 2 bin 500 metrekare alanda kurulacağını ve parkın içerisine, fitness, spor aletleri, çocuk oyun grubu, piknik masaları, pagoleler ve oturma banklarının yerleştirileceğini sözlerine ekledi.

MARDİN'DE ÜÇÜNCÜ PARKIN YAPIMINA BAŞLANDI
MARDİN'DE ÜÇÜNCÜ PARKIN YAPIMINA BAŞLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 12:59:00
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 18:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nihat toparlı IP: 78.161.89.xxx Tarih : 15.04.2010 20:07:25

başkan ya sen dogru soylemiyorsun,yada yaptırdıgın anket dogru değil,bırak kolaya kaçma işini,mardinde arabası olanın derdi var bunu herkez biliyor,öncelikle mardinin parka değil otoparka ihtiyac var,önce otopark işini hallet sonra bir kaç bank ve agaç dik milletin gözunu boya,birde şu var mardin bir caddesi olmasyla belkide dunyada tektir. uzunluguda 2 km ancak varır,gelen turistler bu caddenin halini görunce bize guluyorlar başkan,vali bey de ugraşmassa nece olurdu halimiz bilemiyorum,sen zaten hep ankaradasın zaten milletiı de uyutuyorsun sozde proje aşamasında yapacagın hizmetler,yeter bıktk proje yalanlarından hizmet yap hizmetttttt