29
Nisan
2024
Pazertesi
MARDİN

Mardin'de yer kırmızı, gök lacivert: Mardinspor şampiyon

Türkiye 2. lig Grubunda ligin bitimine iki hafta kala en yakın rakibi Adıyamanspor’a 6 puan fark atan Mardinspor şampiyonluğunu ilan etti. Yükselme Grubunu garantileyen Mardinspor’da büyük sevinç yaşanırken şehir merkezi Mardinspor bayrakları ile adeta kırmızı laciivert rengine böründü.

Hafta boyunca Mardin caddelerinde sevinç gösterisinde bulunularak araçlarla şehir turu atan taraftar şehir merkezine astıkları 250mt. dev bayrakla şampiyonluk kutlamalarına hazırlanıyor.

Mardinsporun yükselme grubunu garantilemesinden sonra Kulüp Başkanı Süleyman Bölünmez, "Mardin halkına verdiğimiz sözü tutmanın sevincini yaşayorum."dedi. Ligin sona ermesine iki maç kala 6 puanlık farkın şampiyonluk demek olduğunu belirten Basın Sözcüsü Zübeyir Kerelti "Bu saatten sonra şampiyonluğu kaptırmamız düşünülemez. Kendi sahamızda ağırlayacağımız Batman Pertolspor karşılaşmasında taraftarımıza iyi bir futbol ziyafeti çekerek şampiyonluk turunu atmak istiyoruz. En yakın raktibimiz ile aramızda 6 puan var. Averajımıza yetişmesi mümkün değil. Her harülkarda şampiyonluk bizimdir." ifadesini kullanırken taraftarların şimdiden şampiyonluk kutlamalarına hazırlandığını, Batman Petrolspor maçını bir karnavala dönüştüreceklerini belirtitikten sonra "En yakın rakipimiz olan Adıyamanspor futbolcularına ve teknik heyetine şampiyonluk bayraklarını en güzel şekilde seneye saklamalarını istiyorum çünkü kusura bakmasınlar biz şampiyonuz."dedi.

Teknik Direktörlük görevini başarı ile yerine getiren manejar Şekip Elik ise, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluklarını ilan ettiklerini belirterek, "Şimdi sıra yükselme gurubunda iyi mücadele verip birinci lige çıkmaya geldi. Biz buna inanıyoruz. Taraftarlarımız da inanıyor. Bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Batman Petrolspor maçından sonra tur atacağız." dedi.

MARDİN-(İHA)
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2004 Salı 11:30:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?