5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Mardin'den altın gol

TFF. 2. Lig 5. Klasman Grubu mücadelesinde Mardinspor, sahasında Adıyamanspor'u ağırladı. Karşılaşma Mardinspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.


Ligde son üç maçtır yenilmeyen Mardinspor, sahasında ağırladığı Adıyamanspor’u 1-0 yenmeyi başardı. Küme düşmeme mücadelesi veren Mardinspor’un golünü 36. dakikada Ümit kaydetti. İlk yarının sonlarına doğru Ümit’in kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kalan Mardinspor, maçtan galip ayrılmasını bildi ve puanını 29’a çıkardı.

 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta 21 Kasım şehir stadyumunun sürpriz ziyaretçileri vardı. Taraftarların seçim yatırımı olarak değerlendirdikleri ziyarete; temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Mardin milletvekilleri Cüneyt Yüksel ve Gönül Bekin Şahkulubey, AK Parti Mardin belediye başkan adayı M.Beşir Ayanoğlu, AK Parti il-ilçe ve gençlik kolları başkanları yanı sıra çok sayıda AK Parti kurmayı katıldı. Mardinspor kulübü yöneticileri, Bakan Şimşek’e üzerinde adının yazdığı Mardinspor forması hediye ettiler. Çok kısa bir süre maçı izleyen Bakan Şimşek, Midyat’a gitmek üzere sahadan ayrıldı. AK Parti Mardin belediye başkanı M.Beşir Ayanoğlu ise maçın ikinci yarısını eski açık tribünde taraftarlarla beraber izledi.

 

Stat: 21 Kasım

 

Hakemler: Ali Palabıyık, Evren Atış, Tülin Yavuz

 

Mardinspor: Emin, İlhan, Recep, İbrahim, Ümit, Abdullah, Erkan, Oktay, İbrahim Halil, Oktay, Bahadır

 

Adıyamanspor: Serkan, Ersin, Barış, M.Özgen, Alper, Fuat, Yasin, Tuncay, Kaan, Suat, Eyüp

 

Gol: Ümit Dk. 36 ( Mardinspor )


 

mardinimiz.com
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 10:01:28
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 10:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?