5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Mardin'e 300 yeni çöp konteyneri

Mardin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yerleştirdiği 200 adet çöp kutusundan sonra şimdi de Mardin'in muhtelif yerlerine yerleştirilmek üzere 300 adet çöp konteynırı satın aldı.

Mardin Belediyesi olarak hizmetlere hız verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "Memleketimizi temiz tutmak adına ve daha temiz bir çevre için hizmetlerimiz devam edecek. Son zamanlarda doğa olaylarından da anlaşıldığı gibi çevreyi daha temiz tutmalıyız ve toplum olarak bu konuda daha duyarlı olmalıyız. Her şey temiz bir Mardin için" dedi.

300 adet çöp konteynırı satın alındığını ifade eden Mardin Belediye Başkanı Mehmet Ayanoğlu "Temiz ve yaşanabilir bir Mardin için başlatmış olduğumuz temizlik kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Şimdi de ilimizin ihtiyacı olan 300 adet çöp konteynırı satın alarak ilimizin muhtelif yerlerine yerleştirip halkımızın hizmetine sunacağız. Çöplerin daha dikkatli atılması ve çöp konteynırlarının yakılmaması gerekir. Temizlik araçlarının rahat çalışabilmesi için, konteynırların çok yakınına araçların park edilmemesi gerekiyor. Mardinli hemşerilerim her şeyin en güzeline layıktır" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 23:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
qerboran IP: 86.96.229.xxx Tarih : 21.06.2009 10:01:45

evet cok guzel hayirli olsun artik coplerinizi rahatlikla atabilirsiniz mardinli hemserilerim bu ar\ada istanbuldan izmire tarihinin en buyuk yol projesi baslatildi otoban diger yollardan ayri bir yol bizimki ise adanaya kadar geliyoda yolu cukurlara dolu mardine kadar niye gelmiyo  ama super yolu olan istanbul izmir yolu ve hicbir sorun yokken yeni yol yapiliyo iste farkimiz bu bizim uyan guneydogu uyan dogu yeter diyin artik...  midyatla =dargecit arasindaki yolda  iki araba yan  yana gecemiyo cukurlar virajlar cabasi sanki bilerek yapilmis bu insanlar kaza yapsin olsunler diye  baska bir aciklama bulamadim ozur dilerim ama oyle  hep yazdik hep soyledik ama hala insanlar oluyo o yolda