7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Mardin'i temsil edecekler

Mardin'de düzenlenen minikler ve yıldızlar kız-erkek hentbol turnuvasında birinci olan Midyat Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu kız ve erkek takımları Samsun'da yapılacak turnuvaya Mardin'i temsilen katılacaklar.


Mardin'de katıldıkları müsabakalarda ilk defa saha ve kale direklerini gördüklerini belirten öğrenciler, ellerinden tutulması halinde büyük başarılara imza atacakları söylediler. Mardin merkez başta olmak üzere bütün ilçeleri geride bırakarak büyük başarılara imza atan Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okulu, spor dallarında da birincilikler almaya başladı. Okullar arası düzenlenen atletizm, kros, badmington, basketbol ve voleybol dallarında dereceler alan Midyatlı öğrencilerin, bu yılın ilk müsabakasında
da birinciliği elde etmesi bütün dikkatleri üzerlerine çekti.

Mardin'de yapılan elemelerde bölge birincisi olan minikler kız ve erkek hentbol takımı yanında okul, yıldız erkekler müsabakasında da il birincisi oldu. Üç dalda birinci olan öğrencileri Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz makamında kabul ederek çeşitli ödüller verdi. Kaymakam Yılmaz, öğrencilerin bu başarısından ve Mardin ilini temsil edecek olmalarından dolayı Vali Kemal Nehrozoğlu İlköğretim Okul Müdürü Enver Çetin, beden eğitimi öğretmeni Hatice Aytekin ve öğretmen Ahmet Önenç ile minik öğrencileri tebrik etti. Kaymakam Yılmaz, "Samsun'da yapılacak olan turnuvaya Mardin ilini temsilen katılmanızdan dolayı her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi isterim. Sizden isteğimiz, Mardin'i dolayısı ile Midyat'ımızı en iyi şekilde temsil ederek en iyi dereceyi yapmanıdır. Sizin başarınız okulunuzun ve ilçenizin başarısı olacaktır" dedi.


Kabulde İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri, Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Mete de hazır bulundu. Ardından Kaymakam Yılmaz, öğrencilere kendileri için hazırlanan çeşitli ödülleri verdi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 16:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?