5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Mardinimiz.com 4 yaşında

2005 yılında yayın hayatına başlayan, Mardinlilerin ve Mardin’i tanımak isteyenlerin yoğun bir şekilde ziyaret ettiği Mardinimiz.Com 4 yaşında.

Mardinlilerin vazgeçilmezi haline gelen ve Mardin’de en çok ziyaret edilen site olma özelliğini koruyan Mardinimiz.Com 4. yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Mardinimiz.Com Genel Yayın Yönetmeni ve Kenthabe Mardin İl Temsilcisi Burak Erdem sitesinin 4. yılını doldurmasıyla ilgili şunları söyledi: “Bugün Mardinimiz.com’un 4.yılını doldurmasının mutluluğunu yaşıyorum. Mardin aşkıyla 2005 yılında başladığımız bu gurur verici yolculuk tüm hızıyla devam ediyor. Evet bugün 4 yaşındayız ve son sürat yaşlanmaya devam edeceğiz. Ben her zaman Mardin’i tanıtmanın ve Mardin’de bir numara olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Değerli hemşerilerimin Mardin gündemini sitemden takip ettiklerini görmek, Mardin’e gelen turistlerin gelmeden önce ziyaret ettikleri ilk site olmak gerçekten gurur verici bir şey. Biz aynı aşk ve ilk günkü heyecanla Mardin’imizi tanıtmaya devam edeceğiz. Bizleri bir numara yapan siz değerli ziyaretçilerimize dolayısıyla hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Doğru, tarafsız, ilkeli yayıncılık anlayışına ve Mardin’de gündemi belirlemeye aynen devam edeceğiz.” dedi.

mardinimiz.com
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 11:37:24
Güncelleme :27 Temmuz 2009 Pazartesi 13:21:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?