5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Mardinli BJK'lılar şampiyonluğu kutladı

Beşiktaş’ın sezonu şampiyonlukla bitirip Türkiye Kupası’nı da almasını Mardin Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen gecede doyasıya kutlayan Beşiktaşlılar, Beşiktaşlı sanatçılar Popstar Banu ve ünlü sanatçı Tuğba Ekinci’nin şarkılarıyla coştu.

Geç saatlere kadar devam eden geceye Beşiktaş kulübü adına Pazarlama ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Üye Hakan Aksoy, spor yazarı Hayri Ülgen ve çok sayıda Beşiktaşlı katıldı.

Gecede açılış konuşmasını yapan Mardin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kadir Opuş şunları söyledi: “Bugün burada Beşiktaş’ımızın çifte kupasını kutlamanın verdiği memnuniyeti ve heyecanı yaşıyorum. Mardinli Beşiktaşlılara derneğimizin aktif çalışmalar içinde olacağı sözünü vermiştim. Bu geceyi de sözümüzde durarak gerçekleştirdik ve bir ilke imza attık. Çok değerli sanatçı Tuğba Ekinci’yi Mardin’imize getirdik. Gecemiz Mardin’e yakışır bir şekilde oldu.” dedi.

Mardin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kadir Opuş, “34 Tuğba Ekinci” yazılı Beşiktaş formasını Tuğba Ekinci’ye hediye etti ve eğlence; gecenin finalinde sahne alan, Beşiktaş’ın marşlarını besteleyen Birol Can’la birlikte geç saatlere kadar devam etti.

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 10:34:27
Güncelleme :4 Temmuz 2009 Cumartesi 15:55:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?