2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Mardinlilerin emrindeyiz

MUAMMER GÜLER MARDİNLİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI

AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, tebrikleri kabul etmesinin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. Mardinlilere ulaşarak hepsine ayrı ayrı teşekkür edeceğini ifade eden Muammer Güler, Mardin esnafını ziyaret ederek teşekkür etti.

Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey, Milletvekili Abdulrahim Akdağ, AK Parti il başkanı Lokman Sinanoğlu, Derik, Mazıdağı ve Kızıltepe AK Parti İlçe Başkanlarıyla birlikte gezilere başlayan Muammer Güler, Mardinlilerin özlediği birlik ve baraberlik görüntülerini vererek mega projelerini gerçekleştireceğini söyledi.

Muammer Güler, esnaf ziyaretinde şöyle konuştu: "12 haziran ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olmuş ve vatandaşlarımız gerek Türkiye'nin gerekse Mardin'in istikrarı için destek vermiştir. Alınan destek sonucu kazanan ülkemiz olmuştur. Seçim meydanlarında vaat ettiğimiz her türlü proje ve sözün arkasındayız. Sizlerin desteğiyle seçildik. Mardin'i ben ve arkadaşlarım TBMM çatısı altında temsil edecek, sorunlarına birlikte çözümler üreteceğiz. Mardin ve ilçelerinin sorunlarını biliyorum. Çözülmesi için seçilen arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek çok kısa bir sürede acil sorunların çözümü gerçekleştirecek, Mardin için hayati projelerimizi devreye sokarak özellikle Mardin ovaları ve turizm için olmazsa olmaz haline gelen Mardin kalesi ve kentsel dönüşüm projesinin tamamlanması için çalışacağız. Türkiye demokrasi tarihinde ilk kez bir parti girdiği üç seçimin her birinde ayrı ayrı oylarını arttırarak seçimlerden zaferle çıkmıştır. Oy kullanan her iki kişiden birisi AK Partiyi tercih etmiş ve ülkenin geleceği için en önemli kararı vermiştir. Mardinliler siyaseti kirletmeye çalışanlara sergiledikleri duruşla yanıt vererek Mardinde siyasetin kirlenmesine izin vermemiş, oyun namus olduğunu, parayla alınıp satılamayacağını bir kez daha göstererek demokratik zeminlerde istikrarı seçmiştir. Bizlere destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyordum. Seçimler bitti. Seçimlerde bizlerle birlikte yorulan AK Parti kadrolarına, gönüllü dostlarımıza ve zaferi bizlerle paylaşan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim bundan sonra bütün Mardinlilerin milletvekiliyiz. Mardin'in neresinden gelirse gelsin, hangi partiye oy vermiş olursa olsun bundan sonraki süreçte hizmet var, istikrar var. Bizler Mardinlilerin emrindeyiz ülkemizin kalkınması için çalışacağız."

AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'in önümüzdeki günlerde de ilçe ve beldelerde teşekkür gezilerini sürdüreceği öğrenildi.

MUAMMER GÜLER MARDİNLİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI
MUAMMER GÜLER MARDİNLİLERE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 18:50:01
Güncelleme :17 Haziran 2011 Cuma 19:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?