30
Nisan
2024
Salı
MARDİN

Mardinspor Kayyuma kaldı...

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Mardinspor'un, yapılan olağan kongresinde başkan adayı çıkmayınca kulüp kayyuma kaldı. İstifa eden Mardinspor Başkanı Süleyman Bölünmez'e destek veren taraftarlar, krize sebep olanların hesap vermesini istedi.
Kongrede konuşan Mardinspor eski Başkanı ve bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, "Ben Mardinspor'u şampiyon yapmak için yapmadığım fedekarlık kalmadı. Ucuz kahramanlık yapanlar ve yönetim hakkında basına yanlış beyanat verenler buyursunlar bu işin başına geçsinler. Onların verecekleri neyse ben onların yüzde 75'ini vereceğim. Mardinspor'a en büyük yardımı kim yaparsa, ben onun 5 katını vermeye hazırım. Yeter ki buyursunlar gelsinler. Mardinspor'u layık olduğu yere getirsinler" dedi. Mardinspor'u şampiyon yapmak için bugüne kadar 1.5 trilyon lira harcadığını belirten Bölünmez, "Verdiğim paralar Mardin'e helal olsun. Ben Mardin sevdalısıyım. Benim için Mardin ve Mardinliler çok önemli. Mardinspor'u kuru kuru sevmek memlekete ihanettir. Eğer gerçekten Mardinspor'u eller cebe girdiği zaman sevmiş olursunuz. Yoksa ben Mardinliyim ve Mardinspor'u seviyorum lafları Mardinspor'u sevmek değildir" diye konuştu. Kendisine yapılan eleştirilere de cevap veren Bölünmez, "Ben bugüne kadar hiç bir zaman sporu siyasete karıştırmadım. Çünkü ben halen bağımsız milletvekiliyim. Bunu söyleyen sayın Necmi Demir adındaki kişi buyursun gelsin. Niçin gelip talip olmadı. Gelsin Mardinspor'a sahip çıksın. Yine ben kendisine yardımcı olacağım" şeklinde konuştu.
Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu ise yaptığı konuşmada, "Siyaset ile spor arasındaki farkın ne olduğunu acaba bu insanlar biliyorlar mı? Spor siyasete karıştırıldı diye beyanat veriyorlar. Bizler her zaman Mardinspor'un destekçisi olacağız. Mardinspor'u sahipsiz bırakanlara yazıklar olsun" dedi. İstifasını veren Bölünmez'in 'Her zaman destekçinizim' diyerek taraftarları sakinleştirmeye çalışması üzerine kongrede duygulu anlar yaşanırken, kongre bitiminde Mardinspor taraftarları ise Bölünmez'in istifasına sebep olan Necmi Demir'e tepki gösterdi.
iha-mardin
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2004 Pazartesi 10:23:13
Güncelleme :6 Temmuz 2004 Salı 12:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?