3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Mardinspor moral arıyor

Türk Telekom Lig A takımlarından Mardinspor, Türk Telekomspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. 

Mardinspor, Altay mağlubiyetinin ardından moral arıyor. Mardin 21 Kasım Şehir Stadı'nda hafta sonu Türk Telekomspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-lacivertli ekipte 4 as futbolcunun sakat olduğu belirtildi. 

Türk Telekomspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Mardinspor Genel Kaptanı ve Teknik Menajeri Şekip Elik, "Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Eksiklerimiz var ama bu bizim için bir mazeret olmayacak. Diyarbakırspor maçından sonra futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnunum. Sezonun son maçında gülen taraf olmayı arzuluyoruz. Olumsuzluklara rağmen futbolcuların azmi ve performansından gün geçtikçe çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Türk Telekomspor maçı bizim için dönüm maçı olacaktır. Galibiyet, futbolcuların üzerindeki olumsuz havayı dağıtacaktır. Bu inançla sahaya çıkıp galibiyet için var gücümüzle mücadele edeceğiz" dedi. 

Lig A'nın devre arasında takımın başına yeni bir teknik direktör getireceklerini ve bu doğrultuda takımı 4- 5 futbolcu transfer ederek takviye edeceklerini anlatan Şekip Elik, sezonun ikinci devre hazırlıklarını da Antalya'da yapacakları kampla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 11:27:23
Güncelleme :8 Aralık 2006 Cuma 11:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatip abdar IP: 88.224.15.xxx Tarih : 20.12.2006 11:55:08
istanbulda yaşayan bir taraftar olarak takımın durumuna üzülüyoruz takviyelerle ikinci yarıya toparlanmalarını diliyoruz