5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Mardinspor neyi bekliyor?

TFF. 2. Lig 5. Klasman Grubu’nda mücadele eden ve geçtiğimiz sezon 14 hafta yenilmeyerek, ligde kalmayı başaran, bu nedenle de adından sıkça söz ettiren Mardinspor’un yeni sezon hazırlıklarına başlayamayışı ve maddi yönden sıkıntı çekiyor olması taraftarı tedirgin ediyor.

Mardinspor’da yaşanan sessizlikle ilgili düşüncelerini almak istediğimiz Mardinspor kulübü basın sözcüsü Davut Ayla ve yönetici İlhan Birol yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “Geçtiğimiz sezon bütün imkansızlıklara rağmen ligde kalmayı başardık. Bugün itibariyle yeni sezon hazırlıklarına başlamış ve transferleri yapmış olmalıydık. Fakat bir türlü bu sessizliği bozamıyoruz. Gerçekten bizde soruyoruz “Mardinspor neyi bekliyor?” Sayın valimize konuyu iletip istifa etmek istediğimizi söyledik. Sayın valimiz bize beklememizi söyledi. Mardinspor’un yeni sezon hazırlıkları için kaybedecek zamanı yok. Birçok takım transferlerini yaptı, yeni sezon formalarını bile hazırlattı. Bizler ise bekliyoruz. Bu sessizliğin bir an önce bozulması gerek.” şeklinde konuştular

Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu’nun kendilerine söylediği 2 projeyi hatırlatan Davut Ayla ve İlhan Birol açıklamalarına şöyle devam ettiler: “Belediye başkanımız M.Beşir Ayanoğlu, kendilerini tebrik ziyaretine gittiğimizde Mardinspor için çok güzel ve önemli 2 proje hazırladığını söylemişti. Bizler bu projelerin akıbetini çok merak ediyoruz. Çok zor günler geçiren Mardinspor’un bu projelere çok ihtiyacı var. Sayın başkan neyi bekliyor? Bir an önce projelerin hayata geçirilip kulübe maddi yardım yapılması gerekmektedir. Aslında yine dönüp dolaşıp geldiğimiz nokta şu: “Mardinspor neyi bekliyor?” Galiba bu sorunun cevabını bulduğumuz takdirde sorunun büyük bir kısmını halletmiş olacağız. Lütfen Mardinspor’a bir şekilde sahip çıkılsın. Çünkü bu takım hepimizin.” şeklinde konuştular.

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 11:03:35
Güncelleme :1 Temmuz 2009 Çarşamba 11:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?