5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Mardinspor'a anlamlı ziyaret

Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ve Mardin belediye başkanı M. Beşir Ayanoğlu; Mardinspor tesislerini ziyaret etti ve antrenmanı izledi.

Mardinspor’un yenilenen kulüp binasını ziyaret ettikten sonra Mardin 21 Kasım şehir stadyumunun soyunma odalarını ve taraftar giriş koridorlarını dolaşan Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ve Mardin belediye başkanı M. Beşir Ayanoğlu; gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Kulüp binasını ve stadyumun belli yerlerini tamamen değiştireceğini ifade eden Tekin Alkan’ın yanında olduklarını ifade eden Mardin Valisi Hasan Duruer şunları söyledi: “ Mardinspor’un sahipsiz olduğunu zannediyorduk ama Tekin Bey gibi yiğit bir adam geldi ve takıma sahip çıktı. Bizde valilik olarak elimizden geldiği kadarıyla destekleyeceğimize söz verdik. Tesis ve stadyum yenilenmektedir. Bu konuda da Tekin Alkan’a destek vereceğiz. İnşallah Mardinspor başarılı bir sezon geçirir.” dedi.

Mardin milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ise şunları söyledi: “Mardinspor’un tesisleşmesi ve başarılara ulaşabilmesi için yapmamız gereken her şey için hazırız. Bugün hepimiz Mardinspor için buradayız. Tekin Alkan’ın çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Tesisleşmeye yönelik adımları hızlı bir şekilde atmış. Ben Mardin milletvekili olarak her zaman Mardinspor’un yanında olacağım.” dedi. Mardin belediye başkanı M. Beşir Ayanoğlu ise Mardinspor’un sürekli gelir elde etmesini sağlayacak projeler hazırladıklarını ifade etti ve şöyle devam etti: “Hepimiz bugün burada Mardinspor’un yanındayız. Mardinspor sahipsiz değildir. Başkan gelmiyordu diyordunuz işte buradayım ve Mardinspor’a sürekli gelir getirecek projeler üzerinde yoğunlaşıyorum. Bu bağlamda Mardin - Diyarbakır karayolu üzerinde Mardinspor’a gelir getirecek bir akaryakıt istasyonu kurma projemiz var. Bu konuyu sayın valimize ilettim. Kendileri projemizi sıcak karşıladı. Önümüzdeki günlerde Defterdarlık ile görüşüp bir an önce arazi bulma arayışına gireceğiz.” dedi.

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 13:04:45
Güncelleme :29 Ağustos 2009 Cumartesi 17:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?