7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Mardinspor'a 'destek' isyanı!

İŞADAMLARI MARDİNSPOR'A DESTEK VERMİYOR

Kayyumda olan Mardinspor antrenmanlara sancılı başladı. Kayyum başkanı Hıdır Aydın Mardinspor'a destek verilmemesine anlam veremediğini söyledi.

Mardin'in süper lig takımlarında görevli sayısız işadamı olduğuna dikkat çeken Aydın "Mardin'in süper lig takımlarında görevli sayısız işadamının olduğunu fakat hiçbir şekilde Mardinspor'a sahip çıkılmadığını ve buna anlam veremiyorum. Eski Başkanımızın Takıma koyduğu temlik yüzünden transferleri gerçekleştiremiyoruz. Başkanımızın bu temliği Mardinspor için kaldırmasını umarım. Takım bu sene çok zorlu ve uzak deplasmanlara çıkacak buda maddi açıdan bizi zorluyor bir an önce işadamlarımızın ve Mardinlilerin bu takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Temlikten dolayı futbolcularımızın lisans işlemlerini yapamıyoruz bu da bizim için dezavantaj umarım 1 ağustos genel kurulda Mardinspora sahip çıkan olur" dedi.

Mardinspor Teknik Direktörü Nasır Belci kadro kurmakta bile zorlandıklarını dile getirerek, "Yeni gelen arkadaşlarımızla beraber takımı yaratmaya çalışıyoruz Mardinspor gibi köklü bir takıma kimsenin sahip çıkmamasına anlam veremiyorum. Bu zorlu lig mücadelesinde kadroyu kurmakta zorluk çekiyoruz. Bu takıma bir an önce Mardinlilerin sahip çıkmasını dilerim. Yoksa böyle güzide bir kulübümüz kapanmayla karşı kaşıya kalacak umarım böyle bir durum yaşamayız" diye konuştu.

İŞADAMLARI MARDİNSPOR'A DESTEK VERMİYOR
İŞADAMLARI MARDİNSPOR'A DESTEK VERMİYOR
İŞADAMLARI MARDİNSPOR'A DESTEK VERMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 14:53:04
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 18:49:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?