5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Mardinspor'da kongre kararı

Maddi imkansızlıklara rağmen geçtiğimiz sezon 14 hafta yenilmeyerek ligde kalmayı başaran Mardinspor’da belirsizlik sürüyor. Kimsenin Mardinspor’a sahip çıkmadığı şu günlerde yönetim boşluğunu doldurmak amacıyla 29 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00’da kulüp binasında kongre yapılacağı duyuruldu.

Kongre kararına ilişkin açıklamalarda bulunan Mardinspor eski basın sözcüsü Davut Ayla şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi maddi açıdan takımı tek başımıza idare etme durumumuz yok. Bu yüzden istifa ettik ve kongre kararı aldık. Takıma sahip çıkacak herkesi kongreye davet ediyoruz. Bu takım hepimizin. Takıma kilit vurulması daha mı iyi? Onursal başkanımız, Mardinspor’un her zaman yanında olan Süleyman Bölünmez’e bizlere yönetimde bulunduğumuz süre zarfında vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Sayın Süleyman Bölünmez’in her zaman olduğu gibi yine Mardinspor’a sahip çıkmasını yürekten istiyoruz. Maalesef bütün yük Mardinlilerin büyük sevgisini kazanan Süleyman Bölünmez’e bırakılmıştır. Milletvekillerimiz, iş adamlarımız, belediye başkanımız neden Mardinspor için bir şey yapmamaktadır? Çok merak ediyoruz. 29 Temmuz Çarşamba saat 10:00’da kulüp binasında yapılacak kongreye tüm taraftarlarımız davetlidir. Umarım birileri Mardinspor’a sahip çıkar.” dedi.

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 12:26:49
Güncelleme :17 Temmuz 2009 Cuma 12:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?