5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Mardinspor'da moraller bozuk

TFF 1. Lig'de mücadele eden Mardinspor, kendi sahasında oynadığı Kocaelispor maçında aldığı farklı yenilginin üzüntüsünü yaşıyor.

Kendi sahasında üç puan parolası ile maça çıkan ancak sahadan farklı yenilgiyle ayrılan Mardinspor'da Basın Sözcüsü Adem Özden, maça iyi başlayamamalarının takıma farklı yenilgi getirdiğini söyledi. Adem Özden, bazı oyuncuları uyaracaklarını da vurgulayarak, "Lig'de daha üst sıralara çıkmak için bu maçı kazanmamamız gerekiyordu. Bu yenilgi bizim için çok kötü oldu. Tedbirlerimizi alarak, bazı oyuncularımızın dikkatlerini çekeceğiz. Deplasmanda oynayacağımız Orduspor maçının hazırlıklarına başladık.

Mardinspor olarak bu yenilgiyi unutmak ve önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanmak istiyoruz" dedi. Mardinspor Teknik Direktörü Ekrem Al ise, Kocaelispor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Lig'de oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik 7 mağlubiyet alan kırmızı-lacivertliler topladıkları 11 puanla ile ligde sondan üçüncü sırada yer alıyor. Sezon başında kulüp başkanlığından istifa eden Süleyman Bölünmez'in ardından takım 10 hafta boyunca 'kayyuma' bırakılmıştı. Ardından yapılan kongre sonucunda kulüp başkanlığına Çetin Pamukçu'nun getirilmesi ile birlikte son üç haftada 2 yenilgi ve bir beraberlik alan Mardinspor istikrarı bir türlü yakalayamıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 14:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?