7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Mardinspor'dan taraftara çağrı

Bank Asya 1. Lig'de aldığı başarısız sonuçlarla küme düşen Mardinspor'un yeni yönetimi taraftarı takımına sahip çıkmaya davet etti.

Mardinspor Kulübü'nün kapanmaması için üçüncü kez yapılan olağan kongresinde hazırladığı liste ile yönetimi devralan Kayyum Heyeti Başkanı Hadi Çomaktekin, yaptığı açıklamada Mardinli işadamları ve sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunarak, takıma sahip çıkmalarını istedi. 2007-2008 sezonu ortasında futbolcuların alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesi ile takımdan ayrıldıkları, bu nedenle de ligden düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalındığı bir dönemde Mardinspor'u devralarak altyapıdan yetiştirdiği gençlerle lige devam ettiklerini belirten Hadi Çomaktekin, "Mardinsporumuzun durumu ortada. Bu yıl sezon başından beri giden kötü bir gidişatı vardı. Takımın ligden düşürülmemesi için Sayın Valimiz Mehmet Kılıçların direktifleri ile kayyum heyeti olarak bu takımın başına geldik. Takımın dört trilyona yakın borcunu ve icralık bütün dosyalarını kapatarak altyapı ve Mardinli gençlerimizden oluşturduğumuz bir takımla yolumuza devam ettik. Şansızlığımız sonucu kümeden düştük. Önemli olan önümüzdeki sezon için iyi bir başlangıç yapılmasıdır. 2. Lig'de mücadele edecek takım için şimdiden işadamlarının devreye girerek bir çalışmanın başlatılması gerekir" diye konuştu.

Mardinspor'un, Mardin için çok önemli bir kurum olduğunu söyleyen Çomaktekin, "Mardinsporumuzun, Mardin ilinin tanıtımına çok büyük katkısı oldu. Özellikle büyük takımlarla oynanan maçlar öncesinde Mardin ilinin belki de yüzbinlerce dolarlar verilerek yaptırılamayacak tanıtım reklamı yapıldı. Mardinsporumuzun daha saymadığımız bir çok yararları oldu. Sevgili Mardinlileri işte bunun içindir ki, Mardinliyim diyen ve Mardin'i seven herkesi özellikle fedakar taraftarımızı bu kötü günlerde Mardinsporumuza sahip çıkmaya davet ediyorum. Gerçek sevgi yürekten sevmek iyi günde de kötü günde de Mardinsporumuza sahip çıkmakla olur. Güzide ve güzel Mardin insanına yakışan da budur. Bizler bütün Mardinliler olarak hiçbir paniğe kapılmadan gücümüzü birleştirip azim ve inançla Mardinsporumuza sahip çıktığımız takdirde takımımızı yine Bank Asya 1. Lig'e yükseltebiliriz. Bu sahip çıkma Mardinliyim diyen herkesin görevidir diye düşünüyorum. Çünkü bu Mardinspor biz Mardinlilere geçmişte çok güzellikler ve özellikler yaşattı. Sahip çıkmadığımız takdirde ise bu takımın kaderi de amatör liglerde oynayan bir Siirtspor veya bir Vanspor gibi olacak" dedi.

Bu kentin insanlarının, bu kente vefa borcunu ödemek isteyen işadamlarının bu takıma sahip çıkması gerektiğini anlatan Çomaktekin, Mardinspor'un artık hiçbir kurum, kuruluş, kişi ve firmalarla bir bağlantısı olmadığını dikkat çekerek bu takımın bugünlere gelmesinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 16:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre fidan IP: 88.226.146.xxx Tarih : 17.05.2008 21:04:44

mardin spora 2.li e başarılar dileriz mardini bu hale düşürenler utansın