7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Mardinspor'dan transfer atağı

TFF 2. LİG

Bank Asya 1. Lig için iddiasını sürdüren Mardinspor'da aksayan mevkiler için yeni transferler yapıldı.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Mardinspor, teknik direktör Şekip Elik tarafından onaylanan 6 futbolcuyu kadrosuna katarak ligin ikinci yarısı için iddialı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Geçtiğimiz hafta eleştiriler ve takıma gereken desteğin gösterilmemesini gerekçe göstererek istifa eden kulüp başkanı Tekin Alkan, camiaya verdiği destek sözü doğrultusunda takımın teknik direktörü Şekip Elik'in transfer taleplerine kayıtsız kalmayarak takımda aksayan alanlar için 6 transferi birden

gerçekleştirdi. Kulübe transfer yasağı getiren federasyona borcunu ödeyerek Mardinspor'a transferin önünü açan eski başkan Tekin Alkan, Beşiktaş'tan Can Gümrükçü başta olmak üzere, Mersin İdmanyurdu'ndan Can Ulun, Diyarbakırspor'dan Erkan Atılgan, Kahramanmaraşspor'dan Özgür Nasuh ile Lokman Atakul, İstanbulspor'dan ise Volkan Yılmaz'ın transferini bitirdi.

Mardinspor'un kayyum heyetine bırakıldığını ancak buna karşın Mardinspor'un başarısı için üzerine düşen bütün görevleri fazlasıyla yerine getireceğinin sözünü verdiğini hatırlatan Tekin Alkan, "Mardinsporu çok seven bir Mardinliyim. Mardinspor'un sahipsiz bırakılmaması için bütün Mardinli işadamlarımıza çağrıda bulunduk. Bir hafta içerisinde iki kongre gerçekleştirdik. Mardinspor için kılını kıpırdatan bir tek işadamımız olmadı. Buna karşın herkesin önünde takımı kimsenin sahiplenmemesi durumunda bu

tavra kayıtsız kalmayacağımı da vurgulamıştım. Geçen süre zarfında kulübün kapısını çalan olmadı. Teknik direktörümüz Şekip Elik'in istekleri doğrultusunda takımda aksayan yerlere altı futbolcu transfer ettim. Ben takıma olan desteğimi verdiğim sözler doğrultusunda sürdürüyorum. Aynı duyarlılığı diğer Mardinli işadamlarımızdan da bekliyorum" diye konuştu.

Mardinspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu hatırlatan Alkan, "Mardinspor'un başında çok iyi bir teknik kadro var. Bu kadronun özlenen başarıyı getireceğine inanıyorum. Takımda aksayan yerlere transferler yapıldı, şimdi sıra taraftarlarda. Mardinspor taraftarlarını pazar günü yapılacak Kahramanmaraşspor maçına davet ediyorum. Özellikle gençlerin Mardinspor'u yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 12:30:01
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 14:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?