5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Mardinsporlu futbolculara veda yemeği

Yemek açılışında kısa bir konuşma yapan Hadi Çomaktekin şunları söyledi:

"Maddi imkansızlıklara rağmen ligde kalmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kimse bu ligde kalacağımıza inanmıyordu ama biz zor olanı ekip olarak başardık. Parasız bir şekilde onur mücadelesi verdiğimiz bu ligde 12 hafta boyunca yenilmedik. Futbolcularımıza hak ettikleri paraları veremedik ama futbolcu kardeşlerim yürekleriyle mücadele edip ligde kalmayı başardılar. Bu kulübe efsane başkanımız Süleyman Bölünmez dışında kimse sahip çıkmadı. Efsane başkanımıza ve siz değerli futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gecede konuşma yapan teknik direktör Şekip Elik ise şunları söyledi: “Yıllardır bu işin içindeyim. Bu sezon gibi mükemmel bir sezon görmedim. Her şey mükemmeldi. Futbolcularımla vermiş olduğumuz onur mücadelesinden alnımızın akıyla çıktık. Gerçekten çok mutluyuz. Efsane başkanımız, her şeyimiz Süleyman Bölünmez’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Tüm oyuncularla birlikte kulüp yönetiminin de katıldığı gecede sezonun yorgunluğunu üzerinden atmanın mutluluğunu yaşayan futbolcular doyasıya eğlendi. Şampiyon olmuşçasına Mardin mahalli müzikleri ile coşan futbolcular, kolbastı oynamayı da ihmal etmedi. Ayrıca söyledikleri türkülerle teknik direktör Şekip Elik ve kaleci Zülküf geceye ayrı bir renk kattı.

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 15:37:34
Güncelleme :13 Mayıs 2009 Çarşamba 15:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?