7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

MARSEV'den Ayanoğlu'na ziyareti

MARSEV'DEN MARDİN BELEDİYESİ'NE NEZAKET ZİYARETİ

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Artuklu Üniversitesi'nin gelişmesi için her zaman destek olduklarını olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ayanoğlu'nu ziyaret eden Mardin Eğitim Vakfı'nın (MARSEV) yönetim kurulu üyeleri, Ayanoğlu'ndan Artuklu Üniversitesi'nin gelişmesi için yardımlarının sürmesini istedi.

Üniversiteden yana her zaman pozitif tavır takındıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "Üniversite ile ilgili belediye meclisimize gelen kararların hepsi oybirliğiyle kabul edildi. Şahsım ve belediye meclis üyelerimizin tamamı üniversiteye karşı hep pozitif tavırlar içinde olduk. İmarla ilgili aldığımız kararlarla üniversitenin önünü açtık. Bundan sonra da belediye olarak üniversitenin gelişmesi için her türlü desteği vereceğiz" dedi.

MARSEV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Nehrozoğlu da Ayanoğlu'na verdiği destek için teşekkür ederek, "Başkanımızın üniversiteye vermiş olduğu destek takdire şayandır. Üniversitelerin gelişimine katkı sunacak olan vakıflardır. Vakıflar üniversiteleri koruyup yaşatıyor. Artuklu Üniversitesi için de kurulan bu vakıf da hayati bir öneme sahiptir. Başkanımızın vakfımıza destek olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyarete MARSEV Başkanı Nehrozoğlu'nun yanı sıra; Fehmi Tahincioğlu, Yavuz Ölçen, Aydın Saraçoğlu, Cemal Artık, Selahattin Bilirer, M.Emin Değer, Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Dilmen, Genel Sekreter yardımcısı Şahin Arpağ da eşlik etti.

MARSEV'DEN MARDİN BELEDİYESİ'NE NEZAKET ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 13:30:00
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 23:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?