7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Menderes Samancılar çocuklarla

'Sıla' adlı televizyon dizisinin çekimleri için Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan oyuncu Menderes Samancılar, Şirinler Çocuk Kulübü'nü ziyaret etti.

Midyat'ta dizi çekimlerine devam eden Menderes Samancılar, çekim olmadığı zamanlarda çeşitli etkinliklere katılıyor. Sinema ve dizi oyuncusu Menderes Samancılar, Midyat'ta geçtiğimiz aylarda açılan Şirinler Anaokulu Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ni ziyaret etti. Burada bulunan çocuklarla tek tek ilgilenen Samancılar, çocukların sevgisini kazandı. Şirinler Çocuk Kulübü Müdürü Rezzan Alğaç ve yetkililerle görüşen Samancılar, şimdiki çocukların çok şanslı olduğunu söyledi. Samancılar, "Bu devirde çocuklar gerçekten çok şanslı buluyorum. Şimdiki imkanlar eskiden bulunmazdı, ama şimdi görüyorum ki, bir hayli gelişme gözüküyor. Midyat'ta da değişimlerin olduğunu görünüyor. Midyat bir ilçeden çok küçük bir şehri andırıyor. Herkes buraya gereken değeri ve önemi vermelidir" dedi.

Şirinler Çocuk Kulübü'nde bir süre çocuklarla ilgilenen Menderes Samancılar, burada miniklerin çeşitli aktivitelerini izledi ve kulübü gezdi. Samancılar'ın, geçtiğimiz günlerde Adana'da başlayan ve 2-8 Haziran günleri arasında düzenlenecek olan '15. Uluslararası Altın Koza Flim Festivali' etkinliklerine katılması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 17:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?