7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Meriç'ten şehit ailelerine yemek

MARDİN'DE ŞEHİT AİLELERİ İÇİN YEMEK DÜZENLENDİ

Mardin Emniyet Müdürü Serdar Meriç, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında önce Şehitlik anıtını ziyaret etti ardından da şehit ailelerine polis evinde yemek verdi. Şehit bekçi eşi Emine Kalkan torunu Mehmet Kalkan için Emniyet Müdürü Meriç'ten iş istedi.

İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç Polis Haftası etkinlikler kapsamında Polis Evi'nde şehit aileleriyle birlikte yemek yedi. Meriç, şehit ailelerinin sorunlarını dinledi. Mahalle Bekçisi eşi Mehmet Emin Kalkan'ın 1987 yılında bir saldırı sonucu şehit düştüğünü belirten eşi Emine Kalkan, işsiz torunu Mehmet Kalkan için Emniyet Müdürü Meriç'ten iş istedi. Meriç, "Devlet şehit ailelerine iş konusunda yardımcı oluyor. Şehit düşenlerin yakınlarını sınavsız olarak işe yerleştiriyor. Sosyal Hizmetlerden sorumlu

müdür arkadaşımıza müracaatınızı yapın, imkanlarımız ölçüsünde size destek olalım. Devlet ve kurum olarak biz şehitlerimizin her zaman yanındayız. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Sıkıntılarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Çözüm bulmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Şehit aileleri, "Emniyet ve devletimiz her zaman yanımızdalar. Sadece önemli günlerde değil" diyerek Emniyet Müdürü Serdar Meriç'e davetinden dolayı teşekkür ettiler.

MARDİN'DE ŞEHİT AİLELERİ İÇİN YEMEK DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 14:51:02
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 00:51:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 85.98.64.xxx Tarih : 12.04.2010 16:35:42

malesef sadece resmi  gunlerde yanımızda sayın mudurum sorunlarımızla herzaman yanımızda degıller malesef yasıyoruz cunku bunları bıre bır olarak.