7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

MESO'dan Durmuş'a tepki

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI DEMİRDAĞ:

Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Yusuf Demirdağ, Meclis Genel Kurulu'nda kavgaya yol açan MHP'li Osman Durmuş'u milletten özür dilemeye çağırdı.

Mardin'de, Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Demirdağ, Meclis'te yaşanan tartışmayla ilgili olarak, "Milletin Meclisi'nde, aziz milletimizin değerleri ile adeta alay eden, hafife alan bir konuşmayla tüm vatandaşlarımızı derinden yaralayan MHP'li Osman Durmuş'un bu tavırlarına tahammül edilmesi söz konusu olamaz. MHP'li Osman Durmuş'un, 'Peygamber olarak anılan bir Başbakan'ın eşini nasıl kabul etmezsiniz. 3-5 kuruş paranıza mı güveniyorsunuz? Sizin muayenehanelerinizi kapatsın da bir görün'

sözlerini kabul etmek mümkün olmadığı gibi, bu saygısızlık karşısında suskunluğunu koruyan MHP yöneticilerinin de bu suça ortak olduğunu görmek lazım. Bu meseleyi sadece Başbakan'ımızın eşinin meselesi gibi göstermek dar kafalıktan ve küçük düşünmekten başka bir şey değildir. Bu terbiyesizliği ve edepsizliği aziz milletimin vicdanına havale ediyor ve esefle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 12:10:01
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 15:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A.Hamit TAŞ. IP: 85.104.238.xxx Tarih : 7.02.2010 19:08:29

Gandhi; memlekti Hindıstanı dolaşırken;bir köyde hindularla,müslümanlar arasında yaşanan sözlü tartışmaya,bağırıp çağırmalara şahit olur.o sırada;Gandhi müdahele eder ve şöyle der;"insan kızgınken bağırp -çağırarak konuştuğunda sadece kendi sesini duyar."der.Yüce meclis çatısı altında;MHP mılletvekili sayın osman DURMUŞ o anda, acaba kendi sesini duyuyormuydu?sayın başbakanımızın eşine yapılan haksızlığa karşı çıkması gerekirken böyle bir tavır alması,MHP enin de buna sesiz kalması;MHP enin bunu onayliyor anlamına gelmiyormu?ünlü şair;Ahmet  KUTSİ TECER 'orda bir köy vardır uzakta.'adlı şiirinin bir dörtlüğünde "

"orda bir ses var,uzakta

o ses bizim sesimizdir.

Duymasak da,tanımasakta

o, ses bizim sesimizdir."   o,ses bizim sesimizdir sayın DURMUŞ ..çünkü halkın iradesiyle geldi.gidende; o,iradeylen gider.halkın dini inancına,değer yargılarına saygı göstermeyen siyasetçinin, siyası ömrü az  olur.siyaset yapmak;her babayiğidin karı değildir.yaptığı bir yanlış;bütün doğruları götürebilir.ve siyası hayatı son bulabilir.A.Hamit.