7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

MHP'li Didinmez Mardin'de

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DİDİNMEZ MARDİN'DE

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez Mardin'de çeşitli temaslarda bulundu.

Didinmez, genel seçimlere hazırlık çalışmaları için geldiği kentte MHP İl Binası ve parti teşkilatını ziyaret etti. "Milliyetçi Hareket'in siyasal ve sosyal bir hareketin adı" olduğuna dikkat çeken Didinmez, "Ülkesini karşılıksız seven, ülkü ve ülkücülüğü kendine sıfat almış ve bu sıfatların gereğini yerine getiren Milliyetçi Hareket mensupları ülkemizde son zamanlarda yaşanan olumsuzluklara bir son vermek için durmadan çalışmaktadır" dedi.

Güneydoğu ve Mardin'in sorunlarının açılım almadığını, sorunların ekonomik ve eğitim olduğunun altını çizen Didinmez, "Mardin ve Güneydoğu bölgesinde yaşayan insanların bin yıldır kardeşçe yaşıyor. Problem hükümetin açılım adı altında halka dayatmasıdır. Halk bu dayatmadan huzursuz oluyor. Yolsuzluların çoğaldığı, devlet imkanlarının kendi partilerine kullandırıyorlar "şeklinde konuştu.

Bölgede işsizliğin had safhada, esnaf, çiftçinin zor durumda olduğunu belirten Didinmez, gerçek sorunların gelecekleri iktidarda çözeceklerini söyledi. Didinmez, "Önümüzdeki günlerde bölge milletvekilleri, Diyarbakırlı tarım bakanı yeni açılım paketleri açacaklar. Çiftinin bir takım borçlarının ertelenmesi için vaatlerde bulunacaklar. Bu da gösteriyor ki bu hükümetin insanımızı kandırmaktan başka bir vaadi yoktur. Biz MHP olarak iktidara geldiğimizde çiftçinin ve vatandaşlarımızın sorunlarına çare

bulmaya gayret sarf edeceğiz" dedi.

Toplantıya, Merkez İl Başkanı Mehmet Veysi Oğuz, il, ilçe ve belde teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DİDİNMEZ MARDİN'DE
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 21:17:02
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 19:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?