8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

MİDER başkanlığına Ayyıldız seçildi

DİYARBAKIR MİDYATLILAR DERNEK BAŞKANLIĞINA PROF. DR. ORHAN AYYILDIZ SEÇİLDİ

Diyarbakır Midyatlılar Çevre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MİDER) Başkanlığına Prof. Dr. Orhan Ayyıldız getirildi.

MİDER Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Ayyıldız, hizmet kalitesini artıracaklarını söyledi. Ayyıldız, "Derneğin Yönetim Kurulu, çağdaş, çoğulcu ve demokratik ve kurumsallaşmış bir dernek oluşturmak konusunda çalışmalara başlattık. Diyarbakır'daki Midyatlılara daha iyi hizmet vermek için gayret edeceğiz. Mardin sivil toplum kuruluşlarının birlikte karar aldığı, ortak hareket ettiği bir yapı haline getirmeye gayret edeceğiz. Diyarbakır'da Midyatlılar adına yapacağımız projelerde tanıtım günleri etkinliği yapacağız. Mesleki Gelişim Programı gibi proje ve etkinliklerin hayata geçişini sağlamak için yoğun çaba sarf edeceyiz. Bu süreç içerisinde akademisyen, bürokrat ve siyasetçilerimizle bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunacağız. Yeni dönemde oluşturulmasını planladığımız danışma kurulunda, derneğimiz bünyesinde yer alan bazı mezun ve akademisyenlerimizin yanısıra dernek olarak gerçekleştireceğimiz etkinliklerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebileceğimize inanıyorum" dedi.

Diyarbakır'da yaşayan bütün Midyatlıları kucaklayacaklarını ve dernek çatısı altında birleşmeye çağırdı. Ayyıldız ayrıca, devam eden projeler dışında özellikle bir burs fonu oluşturmayı düşündüklerini ve bu konuda da Midyatlılardan destek beklediklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 21:41:02
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 23:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?