7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Midyat'ta 1 gözaltı

MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI NASIROĞLU'NUN DARP EDİLMESİYLE İLGİ GÖZALTI

Mardin'in Midyat ilçesi Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'un, çöp dökmemeleri konusunda uyarıda bulunduğu bazı kişilerin saldırısı sonucunda yaralanması ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Yeni Mahalle'de yürüyen Nasıroğlu, çöp döken bir esnafı çöp dökme saati olmadığı konusunda uyarınca, çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüştü. Meydana gelen taşlı-sopalı kavgada yaralanan Nasıroğlu kaşından aldığı darbe ile Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış Nasıroğlu burada yapılan tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Olaya adı karıştığı belirlenen Serdar Akkurt(30) adlı bir kişi ise polis tarafından gözaltına alındı. Kaymakam Fatih Akkaya, olay ile ilgili olarak, vatandaşları sükunete çağırdı. Akkaya, "Vatandaşları sükunete davet ediyorum. Olay büyümesin diye uğraşıyoruz. Olay ile ilgili bir kişi gözaltına alındı. Adli işlem devam ediyor" dedi.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ise, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. Midyat'ta Nasıroğlu'na saldırının ardından, başkana geçmiş olsun ziyareti için 21. Dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin, Kaymakam Fatih Akkaya, Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül, Midyat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Duru, Belediye Başkan yardımcıları Tevfik Baysal, Metin Kutlu, belediye başkanının kardeşi Murat Nasıroğlu'nun yanı sıra çok sayıda vatandaş ve belediye çalışanı geldi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 19:57:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?