5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Midyat'ta futbol turnuvası düzenlendi

Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Mardin'in Midyat ilçesinde futbol turnuvası düzenlendi.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile lise öğrencileri dostluk maçında karşı karşıya geldi. Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen dostluk maçlarında, Anadolu Lisesi, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ve Aziz Önen Lisesi öğrencileri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler karşılaştı.
 
İlçe Emniyet Müdürü Özer Tanrıverdi, "Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü münasebetiyle personelimiz ile öğrenciler arasında dostluk maçları düzenledik. Dostluğun pekiştiği bu maçlar sayesinde gençler ve emniyet mensupları arasında bir kaynaşma sağlamaktır. Amacımız hem saha içinde hem de saha dışında birlikteliği yakalayarak kardeşlik ve dostluk içinde maçların oynanmasını sağlamaktır. Gençlerin boş zamanlarını sağlıkları için yararlı olan spor ile değerlendirmelerini istiyoruz. Çok güzel maçlar izledik. Bizim dışımızda diğer kuruluşların da bu tür organizasyonlar düzenlemeleri geleceğimiz ve gençlerimiz açısından faydalı olur" dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Amiri Ali Fuat Yazlık'ın kaptanlığını yaptığı Emniyet Müdürlüğü takımı, öğrencilere de farklı skorlarla mağlup oldu. Şenlik havasında geçen turnuva çekişmeye sahne oldu. Centilmenliğin bırakılmadığı mücadelelerde gülen taraf öğrenciler oldu. İlerlemiş yaşlarına rağmen oynadıkları futbolla göz dolduran polisler maç boyunca istedikleri golleri bulamadılar. Öğrenciler, galip gelmenin sevincini beraberindeki arkadaşlarıyla paylaştı. Maç sonunda Emniyet Müdürlüğü
tarafından turnuvalara katılan oyunculara baklava ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 11:48:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?