7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Midyat'ta kaza: 5 yaralı

MİDYAT'TA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Mardin'in Midyat ilçesinde meydan gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Yoğun sis ve yağışlı havanın etkisi ile meydan gelen trafik kazasında; Hakkari'den Mardin'e gitmekte olan Hakkari Tarım İl Müdürlüğü personelini taşıyan araç, Midyat -Mardin karayolunda kaza yaptı. Kazada araç içinde bulunan 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Mardin Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan 'muhasebe eğitim seminerine' katılmak üzere Hakkari'den hareket eden 5 tarım personelini taşıyan Abdullah Doğdu (26) yönetimindeki 30 AL 317 plakalı minibüs sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Çevreden geçenlerin 112 Acil Servis'e kazayı bildirmesinin ardından yaralılar ambulanslar ile Midyat Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Midyat İlçe Tarım Müdürü Süleyman Kaya ve Tarım Müdürlüğü personeli hastaneye gelip yaralılar sürücü Abdullah Doğdu ile Ahmet Aşkan(53), Uğur Kanar(33), Hikmet Aslan(36) ve Mustafa Traş(30) hakkında bilgi aldı.

Hastanede gözlem altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 11:56:05
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 19:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?