5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Midyat'ta voleybol turnuvası

Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Mardin'in Midyat ilçesinde futbol turnuvası düzenlenmesinin ardından, kurumlar arası voleybol turnuvası gerçekleştirildi.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu kurumlar arası voleybol turnuvasına, Kapalı Cezaevi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Cezaevi Jandarma Komutanlığı, İMKB Lisesi, Acırlı Çok Programlı Lisesi, Kocatepe İlköğretim Okulu ve Müftülük personelinden oluşan takımlar katıldı. 'Polis Haftası' nedeniyle düzenlenen Voleybol turnuvası dün akşam oynanan final maçının ardından sona erdi.

Final maçında İlçe Jandarma, İMKB Lisesi'ni setlerde 3-0 yenerek turnuva şampiyonu olurken, Cezaevi 3'üncü, Müftülük 4'üncü, turnuvayı düzenleyen ve ev sahipliği yapan Emniyet Müdürlüğü 5'inci oldu.

Turnuva maçlarını İlçe Emniyet Müdürü Özer Tanrıverdi, Jandarma Komutanı Bahtiyar Yılmaz, Cezaevi Jandarma Komutanı Mustafa Duru, Terörle Mücadele Amiri Ali Fuat Yazlık ve sporseverler izledi.

Emniyet Müdürü Tanrıverdi, "Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü münasebetiyle etkinliklerimiz devam ediyor. Daha önce futbol turnuvasını düzenlemesinin ardından kurumlar arası voleybol turnuvasını düzenledik. Bu maçlar sayesinde kurumlar ve emniyet mensupları arasında bir kaynaşma sağlanmaktır. Amacımız hem saha içinde hem de saha dışında birlikteliği yakalayarak kardeşlik ve dostluk içinde maçların oynanmasını sağlamaktır" dedi.
Şenlik havasında geçen turnuva çekişmeye sahne oldu. Centilmenliğin bırakılmadığı mücadelelerde izleyiciler keyifle maçları izledi. Turnuvalara katılan ve başarılı olan takımlara 10 Nisan Polis Günü'nde düzenlenecek bir törenle çeşitli ödüller verilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 10:40:04
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 20:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?