2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Milli Eğitim personeline seminer

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE PERSONELE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli 45 personele, 'Beden Dili, Diksiyon ve Etkili İletişim' konulu eğitim semineri verildi.

Mardin Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda 5 gün süren seminerde, beden dili, iletişim becerileri, diksiyon eğitimi, aile içi iletişim, etkili konuşma teknikleri, etkili dinleme teknikleri, hızlı okuma teknikleri, etkin zaman yönetimi, mutlu olma sanatı, raporlama teknikleri konusunda bilgiler verildi. Çalışanlar, Zeytin Grup Danışmanlığı Kişisel Gelişim Uzmanı Nilgün Tuluk tarafından günde iki oturum halinde verilen eğitimden memnun kaldıklarını belirttiler. Eğitime katılan Ali Solur, "Seminer oldukça verimli ve akıcı idi. Gerek çalışma hayatımda ve gerekse normal hayatımda beni motive etti. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür eder, çalışmaların devamını dilerim" dedi.

Şakin Poyraz ise, "Devlet memurluğu hayatımda 12 il dışı ve iki, üç tane dahili seminere katıldım. Hepsi yararlıydı. Ama bu seminerin hepsinden daha yararlı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Eğitim sonunda seminere düzenli devam eden katılımcılara sertifikaları, Mardin Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Niyazi Ekin tarafından verildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE PERSONELE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 17:29:02
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 19:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?